ARG

CP CP CP CP CP CP .. ja har sååå ont i min fot.. så ja sktier i allt idag.. de blir ingen cellis för mig idag, den e så svullen och gör så ont ja e glad om ja kan ta mig till bussen..

Och inte nog me de.. nu får ja reda på av min kollega/kompis i östersund att vi ska på kurs nästa vecka.. alla timmare och heltidsanställda.. och att ALLA ska dit.. tror ni ja fått nån information om nån kurs? ne för då har min käre butikschef tänkt att skit sam.. de e väl itne så viktigt.. hon kan ju ta o jobba ist.. och sitta här o ha tråkigt så åker vi och har roligt.. och inte har man fått veta något heller.. inte ett skit.. BRA GJORT.. ja e så upprörd nu.. ja skulkle vekrligen vilja åka på kursen.. SUG MIN ARMHÅLA.. ja e såå arg..!

ja vill inte mer.. ja vill bara sätta mig ner och gråta !

jobbet..

japp idag är de första dagen på jobbet på några veckor och det känns jätte jobbigt,. eller rättare sagt roligt men ja känner mig ringrostig så ja vet inte hur ja ska ta mig igenom denna veckan!  känns som att jag har glömt det mesta,. och ska man då jobba själv..ne fy vet du vad.. ! tuuur att ja har mina kära grannar.. klarerarna sötaste yvonne kom just in och visa att 2 av hennes kollegor lagt ut sig på blocket för 100 :-
(så gå in på blocket.se och klicka göteborg sen skriver du in koppar och klickar på tillbud koppar så kommer käraste kollegorna upp eller grannar eller nu va man ska kalla det..! )

Å andra sidan e de skönt och jobba så man slipper tänka på allt annat jobbigt..! ska försöka nöta evenemang med jonny i dag FY ,, usch o blä.. vill inte men men

hade bravo !

--------------------------------------------------------------------

YES, jag har fått en as ful maska på mina svarta strumpbyxor.. bög också !  hitills 2 timmar har jag over lived! känns bra de iallfall ! Ikvällblir de massa träning och nu blir de en macka innan ja svälter ihjäl! 

....

igår .. va bland de värsta dagarna.. ja har aldrig fått så ont i hjärtat.. ja sitter o saknar.. och igår ställdes en stor fråga.. älskade du verkligen mig.... ja tror ja aldrig har blivit så sårad nånsin.. ditt sätt.. ditt grisiga sätt..


assssss

tjenis penis

dags och skriva.. jag bara undrar va ja ska skriva för något.. har inte lust egentligen och skriva

så ja tror ja skiter i det..

ja lever iallfall!

hade bra hej då!

Dagens fundering..

Peta i näsan är väl något som alla gör, Slår vad om att kungen sitter i slottet och drar ut en tavla då och då.. och va rogivande det kan va.. ja tror att ja har en här hemma som förstår mig iallfall! och nu tänker ni men fy va äckligt, men jag kan bara va ärlig och säga även att även DU som tänker gillart men bara i smyg!

ja har en sådär speciell tanke om en kille som gick i min klass på äsperöd när ja va yngre, ja vill kalla honom för peta i näsan mannen, han e typ en av killarna som va lite mer populär och typ cool.. och han peta alltid i näsan.. lite sådär.. när man ska va diskret fast man verkligen inte är de utan alla ser.. och de gjorde han ofta ! och varje gång va han där me fingret.. så titta man på han.. och lite diskret försökte han visa att han gjorde något annat fast man såg ju att han peta i näsan.. de e ju ganska kul de där..!

vilken fundering.. i helgen blir de 50 års kalas KANONKUL.. får 4 av 5 toasters..

ne nu ska ja nog.. sova en stund och ladda mina batterier.. e lite trött nu !

Hade toast! Kram

jag är..

jag är fiskmästare, kantarell plockare och nära till körkort..! jag är snart lite rikare när jag jobbat!

Jag är Fast i skipper igen..

skipper... just de.. Emelie.. ja tror hon e bra för mig, eller jag vet det.! om hon e på hugget så.. :) så nu e de övervakningskameror igen och köra benhårt.. har varit för slapp.. usch får kramp lixom haha ! men hitills som är första dagen har de gått bra faktiskt !

Ne nu ska ja städa lite.. fick höra att vi ska ha besök av min syster hannah jag saknat och en herre !

hade Skit gott..!



tjenää

japp.. då va de dags för lite skrivande igen

helgen.. summering.. Fredag, var hemma på midddag me my family mycket mysigt.. sen gick ja ut och de va skiiiiit roligt tog de dock lungt skulle köra dagen efter ;)

lörda- åkte till mormor o morfar.. de e sååå skönt o va där uppe och i like to drive ;) senare på kvällen gick ja ut och de va jätte roligt då med :) hade riktigt fun faktiskt ! ganska lungt men kul..!

i veckan blir de.. trafikskolan och plugga och ta de lungt.. har fått mer jobb på SJ.. wonderfull.. i need it !

hade bra Pusss hej leverpastej




min kompis annie är bland de snyggaste människorna ja vet ;)

yess...

YES

idag .. dagen idag.. fick ja reda på att ja har max 6 lektioner kvar.. jag har fått lite arbetsdagar på SJ , och jag har gjort all teori som man måste göra på falk.. som ja kämpat me alla dessa faser o text och äntligen ;) WONDERFUL

nu ska ja hämta tillbaka mina skinnsoffor MOHAHAHHA :D:D PUSSSSS PÅ alla.. typ...





jag i mitt nya röda hår haha vet inte börjar vänja mig.. men vill ha bort de rosa/lila slingorna ;)

:)

Jag älskar min mamma och pappa ! ! !

Men jag älskar inte och bo hemma hos dom.. hade ja sagt de hade ja ljugit.. men ja trivs och de går bra ! Men de e klart i min ålder vill man bo själv och Busa !

Idag har ja backat runt hörn.. de va minsann läskigt !

för övrigt lever jag

kram !



Söndag..

Vaknar upp och inser att yes jag e hemma.. Men det är söndag och ute täcks himlen av gråa moln och ner faller lite regn.. Jag vänder mig och somnar om sen vaknar jag igen och inser att shit va ja e hungrig de blir upp snacka med mor o far och käka., tack för att man har mat !

Jag vet inte riktigt men ja börjar tappa lust för ALLT.. ja känner mig bara under.. inga pengar inget jobb.. ingenting.. va ska ja göra.. de e trist.. ja söker jobb o finner inget.. ja känner mig ointressant..!

När ja sedan funderar vidare saknar ja skolan.. nått så kopiöst, våran klass och allt. Jag läser mina gamla klasskompisars blogg inlägg och börjar gråta.. ja känner mig alldeles ensam.. och trött.. och ja beundrar mina älskar tjejer som tagit sig ut och gjort något!!! Jag vet inte... ja saknar alla så fruktansvärt mycket ! de känns inte som vanligt! och mina älskade söta tjejer som är i England.. ja hoppas att ni har det bäst! de går inte 1 sekund nästan.. utan att ja tänker på nån i klassen.. jag e fast i den största råtthålan.. Och ja.. jag tycker synd om mig själv.. låt mig..!

jag funderar över vad ja ska göra idag.. köra pappa till jobbet..! Sitta och glo på internet.. gå ut promenera.., en vanlig tråkig dag som är exakt som alla andra.. !..

I will pray for all of my friends and me myself.. take me out of this..!














en liten del av de förra Mp3b.. miss it !



tjenää

nu ska ja snart till annie, vi ska ut och yra.. jag,annie och mia.. ovanligt ;)

Tänkte bara säga att ja lever och har tagit igenom mig cirkulationsplats i stan med vänstersväng.. FYY.. buurr!

jaja :P hoppas att alla får en myysig freda kväll KRAM

omringad..ett inlägg om elins kallabalik!

just nu befinner ja mig i livet där ja verkligen känner ångest, press och kallabalik.. ja e arbetslös.. lika bra o inse,. sen bor jag hemma hos mina föräldrar., absolut inget fel på dom men saken att bo hemma när de e nu man vill göra annat ! jag e singel.. och jag håller på me ett dyrt och intensivt körkort.. och så tänker jag.. fyyy vad ja tycker synd om mig själv.. usch.. de e hemskt de här..ja har nästan börjat gräva en grop här utanför 2*2 meter,. så slår tanken mig igen att fyyyyy va ja e egoistisk.. ja har råd me ett körkort, ja har tak över huvudet och jag har mat på bordet.. ! men ja tror att man måste få tycka synd om sig själv ibland..men endå.. det är så  mycket som man skulle kunna ta sig tid till.. och kunna göra som man bara inte gör.. speciellt av ren lathet.. ! gillar inte de ordet!

så tänker ja.. tack gud för alla mina vänner och alla underbara människor som jag faktiskt har.. de finns mkt negativt och de finns personer ja kan ha ångest för, för olika ting ja gjort eller nån jag sårat..,. men varför ska ja tänka på de när ja har såå goooa människor i min närhet... ja e känslig.. ja kan börja gråta me tanken på alla goda glada underbara små schimpanser i mitt liv! samtidigt som ja får ångest över saker ja sagt o gjort.. men ja måste nog inse att de e förbi och ja kanske inte e förlåten.. av en är jag förlåten!  och de  e viktigast.. att man av nån kan bli de.. men de e klart de kommer fortfarande finnas på mitt hjärta.. för ja e sådan.. ! man kan hoppas att hissen stannar på den våningen som man inte kan se eller ta på.. men som endå finns.. och få ett möte där.. med den man vill träffa!

om ja fick skriva om alla mina vänner skulle ja förmodligen få ut en bok ! jag anser att varenda liten vän ja har.. har något speciellt som geer så mycket.. ! sen att mina systrar som ja gärna skryter över.. har allt.. de är en annan 3:a,.. ;) ne dom har inte riktigt allt.. emelie har tex inte en tattuering på vänster axel.. och hannah har typ inte bruna ben..men ja gillar dom väldigt mycket endå! men som sagt av alla er som känner att ni faktiskt är min vän.. vet nog de.. för ja e bra på att säga att ja gillar någon! tror jag ?? men om inte vet ni iallfall att ni betyder väldigt mkt..! och ett tack speciellt till.. Mikaela o Erik.. mina toatally TOP NOCH vänner som e grymma så högt som en gris kan grym... ta.. ! Eva maria- Markus.. som är lika goa o söta som de sötaste deciliter måttet me socker ! och såklart.. Emelie o Jocke.. men emelie är min syster! Men Jocke.. som är lika cool som typ den coolaste elin bertil karlsson.. ( fatta cool han e ) han e typ såååå top noch! ( och när han blir känd vill ja bara säga att de e min systers man inte din HAHAHA ) tack.. ni kanske inte förstår.. men ja vill bara skriva att ni betyder ! 
Annie o mia måste stå här med ! tack.. (f)


när jag ser ljuset komma emot mig
förstår jag att det är du,
När jag känner värmen inom mig
förstår jag att det är du,
När jag hör den vackraste sången
förstår jag att det är du
När jag tittar på dig, blir jag inte förvånad
för jag visste att det var du!

hemma

Ja nu va ja hemma igen från min mysiga danmarks tripp, de va riktigt trevligt och ja gillar danmark väldigt mycket !

Vet dock inte va ja ska göra nu.. e verkligen i panik.. inge jobb ingenting! ja kollar och försöker och har sökt men de står stilla och de e inte roligt detta.. usch.. va ska ja göra .. ja kan ju inte bara sitta här o vänta de känns som att ja kommer bli deprimerad av allt väntande.. ja vill ha jobb NUUUU!!! skiiiiiiiiiiiit också..

RSS 2.0