dåligt samvete

jag undrar ofta om hur folks samvete ser ut
att kunna döda, våldta och såra utan slut..
att vakna upp den där soliga dagen
och knappt känna att man har ont i magen,
för de du kan utsätta en människa för
skulle kunna göra att någon annan dör,
och om den andra dog?
känner du då att du fått nog?

Att en människa så liten
kan ta den största och värdefullaste biten
med inget samvete i kropp,själ o hjärta
undrar jag hur man kan utsätta folk för en sån väldig smärta
utan att ibland ens ha dåligt samvete..



ja.. lite poetisk kanske.. ja har lätt för att rimma.. läste nyss om arboga morden och Engla.. och ja blir så arg.. och samtidigt ledsen.. att de finns människor utan samvete,, och att folk kan ljuga,. ja hade ju varit död i min själ och mått fruktansvärt dåligt om ja visste med mig att jag gjort nått.. varför bara inte erkänna om du vet att de kommer fram tillslut.. som de i flesta fall faktiskt.. gör.. ! jag tror att det är bra och ha dåligt samvete,.. då vet man att de står rätt till!

appropå ska ja till markus o evamaria ikväll! och de kommer va lite söta människor där.. tack o hej!

tjenis .. penis..

Läste nyss sandras blogginlägg om Västtrafik, fast värsttrafik.. och ja har lite och klaga över också idag känner jag..

Igår morse när ja skulle gå på bussen så frågade jag en kille/gubbe/något.,. om fritidskortet funkade idag? han tittade på mig och ba eh nja eller ne men de tror ja inte, eller ja vet inte.. och ja bara känbde PISSSSSS UNGE.. så ja fick ett milt utbrott och sa till han att du jag jobbar på SJ som du ser, ska ja behöva stå och ebrätta för dig att fritidskorten funkar? de e sorligt.. då hade en redan tydligen blivit avskickad pga detta, och du vet.. kallabalik,. vet dom INGENTING där borta eller? ja vet för allt i världen mer än dom och ja e anställd av SJ .. haha mm.. när ska folk börja klaga på västtrafik ? och skriva i aftonbladet? de kan man undra!

ne nog om kallabalik, va hoss dom som e vänner me sin stam igår och de va jättemysigt ! fick en bok av erik me hans dikter och måste säga att mikaela har en begåvad man inom dikt och konst, funderar på att sno en tavla fatkiskt ! riiiktigt mysigt lägenhet så vi kom överenns om att dom tar me sig gardin stängerna så kan dom lämna resten till miiig !

Idag ska ja jobba, sen ska ja hem och gräva ner mig för ja e såååå trött och denna dagen kommer blii lååång, har ju jonny iofs ! imorgon ska ja jobba själv.. USCH sista dagen ja vill va här föralltid ! ne nu e de dags att öppna

Puss på hjulen, massa olika spöken i skjulen!

what is love?

what is löve, baby dont hört miii no more..

ja gillar björn gustavsson han e fantastiskt.. och vill ni veta nått i smyg? ja har träffat han,.. nej mikaela du får inte min autograf och nej emelie du får inte ta massa kort och hänga upp på väggen av mig.. de räcker nu ! ja vet att ja e eran idol.. och när sånt här inträffar vet jag att ni blir mer tokiga.. men ja vill inte längre! nog för att ja e bra.. t.o.m bäst men de hjälps inte, de e jobbigt när ja vet attt ni ALLTID e efter mig.. ja vill kunna gå naken hemma men de kan ja inte för då ser ja 2 maskerade Larver utanför och ja e inte dum.. ja vet att de e ni ! nu får de vara nog ! 

ne ja gillar er 2 !!

Idag ska ja till cellen,. och inte fängelse cellen de kunde man trott så olaglig jag e.. eller inte, men nej ja ska till en annan liten cell.. som består av människor! och de ska bli spännande och se vart detta leder me mina åsikter om ja ens får chans och vågar öppna truten, men ja bruakr vara bra på de om inte annnat :)

Hm,. freda.. ja bara säger... freda.. då e mamma o pappa i kil.. = Elin ensam = annie sover över= ja va vet jag haha :P
 
jobbar föressten ska göra de i 3 dagar nu.. de e lika tomt som vanligt.. sååååååååå tråkigt ! Och syrran är i prag och äter hasch kakor utan hasch haha Eurotrip kolla den så fattar dom som itne sett den vad ja menar!

Kram, med 8 kilo banan!

jaaaoo..

hejsan hoppsan alla svidande leverfläckar..!

Idag är de hyffsat bra, det är sönda.. det är Elin skall skriva brev o söka jobb, det är körkortsteori.. det är promenad me den bästaste leverfläcken annie.. hon e som en leverfläck.. hon sitter på mig hela dagarna och de känns jobbigt och skära bort henne just för att hon funnits där så länge.. ja vill iofs inte de heller men !

helgen har varit givande haha skulle man kunna säga, i fredas va ja ute me annie och vi har nog alltid roligt precis som denna gången så de va inget ovanligt.. igår va ja ute me mia, och vi hade också roligt.. och konstigt och ah de va inget ovanligt heller..

träffade 3 killar som gått på äsperöd.. och alla överföll mig och sa att duuu har gått på äsperöd.. de roliga är att dom e 4 år äldre typ.. ja ba japp de har ja.. och så fortsätter man och så förstår man att de e hannah o emelie dom känner igen inte mig.. fast på såvis gör dom de iom att vi e så lika som alla säger.. och ja gråter inte om nån säger att ja e lik hannah o emelie för dom e faktiskt bland de snyggaste människorna ja vet! MINA SYSTER... do you get it mannen?

I veckan ska ja jobba.. wooow.. saknar att jobba de e inte roligt och va arbetslös.. eller som annie säger mellan 2 arbeten Elin.. haha.. sen ska ja även driva caaren nere på falck.. och de går riktigt bra.. de e nog därför ja mår så bra nu för att ja känner mig nästan bäst på att köra och de känns helt sjukt kul..! måste bara plugga äckel teorin som ja hatar.. vet inte hur ja ska göra.. får fråga dom som e vänner me sin stam..höhö!

och på tal om vänner me sin stam så börjar skolan imorgon och de känns heeeeeeelt sjukt att ja inte ska dit mer.. ja kommer sakna alla så de svider.. och de känns jätte konstigt.. men ja e glad och ja ska ut och utforska världen åtminstonde förhoppningsvis borås.. :)

Ne slut på skrivandet!

En leverfläck här, en leverfläck där.. inget får oss att glida isär..!

hade bra alla puckon! Kram


bjur på denna svettlöks pose bilden !


kärlek..

vad är kärlek?

2 personer som förälskar sig? " varelser som gillar varandra? ja funderar myyyyyycket på de där me kärlek.. och ena dagen känner jag att ja bara hatar allt.. och bara längtar efter han.. just .. han.. de där mysiga.. den sorten av kärleken.. sen nästa dag sprutar ja kärlek o älskar allt.. de finns så mycket sorters kärlek.. mamma och pappa har äkta kärlek.. gifta i 25 år och fortfarande kära o mysiga.. sen har dom en otrolig kärlek till oss.. och sally.. men ja vill ha den första kärleken.. den som håller.. det som är starkt.. ja älskar mina kompisar och de e äkta kärlek.. .. men bara just den kärleken.. den.. de e äkta... och ja bara längtar efter den.. 6 veckor sen.. och ja känner mig helt ensam..... och bara söker.... kanske borde ge de tid.. men ja gilllar inte och va singel de e inte min grejj..,. verkligen inte.... och min störtsa rädsla är att sitta vid 50 års ålder utan barn och man.. och bara stirra.... de skrämmer mig nästan till döden... och du.. har fått mig och tänka.. du får mig tänka hela tiden.. och de va inte så ja ville att de skulle bli.. ELIN KARLSSON försätt dig inte i sånna situationer mer.. ajja bajja.. men de hjälps inte..

Ja vill ha de som.. Emelie o jocke, Mikaela o Erik, Markus o Eva-maria, Mamma o pappa.. har de.. framförallt ser ja upp till emelie o jocke.. de där kallar ja perfekt.. de e inte perfekt, i alla förhållanden finns de sura miner.. men förutom allt de e dom 2 för mig perfekta.. och ja vet inga som är mer som bill o bull, helan o halvan, ying o yang, sebastian krabba o ariel, strössel på en glass.. som dom 2.. kanske för att ja känner dom sååå bra och ser! ja skulle vilja säga att de e perfekt för mig.. och nåt sånt.. skulle ja dö för.. ! sen att dom rockar röv.. de e en sak !

de där me kärlek är såååå komplicerat.. och allt man kan göra e att vänta och bara njuta av att ha så underbara kompisar för det är de jag har.. och ah tack för mig..

haha

ja , vill säga tack till Aniii, Mia o torsk för en underbar grillkväll + festen.. haha de va de roligaste.. som vanligt.. slutar i kallabalik.. men de e lika kul.. annie du o ja laguna beach hahah ja tror ja störtar .. kan inte skriva allt här men sex and the city is the shit..! och tack.. killar .. ni va uppmuntrande när ja hade de som värst haha !

Tack.. iallfall.. ska sova hos annie imorgon igen o jag,hon o erik ska fiska.. haha vi får väl se om de hoppar på nån torsk.. ska bo hos henne tills ons då ja ska till körskolan för övningskörning..så på ons e de bäst att hålla era tassar och gaspedaler..från stan!

nu ska ja sova !

FALU.. röd färg e fint..


ont..

det gör så ont i mig.. att veta vad du sysslar med.. ja kan itne undvika det men det är endå verkligen jobbigt... jag hoppas hoppas hoppas på borås.. de hade varit fantastiskt, dra härifrån.. även om ja inte rymmer så hade de varit lättare för mig..
och du.. va e de me dig ?

har varit och är hos mia, vi har färgat hennes hår blont med lila.. vi insåg ganska fort att ne de gick inte så bra.. ja tyckte de va fräckt men hon gillade inte.. hon bestämmer ju så :) hur som helst är ja glad att ja har henne... !

det är inte roligt och vara arbetslös :(

jaja.. de e väl en del av livet detta antar jag.. ja hoppas väl på att de finns en man där ute för mig med ..ett liv, ett jobb... ska försöka och ruska lite och sätta på ett leende..

hade bra kram på er !

god morgon

good morgon goood morgon,, hör fåglar sjunga glatt.. go morgon go morgon i kööör.. ja saknar annie ! hno e min andra halva ja behöver henne ! snart hemma.. igår va ja o mia iväg igen och va på kiullan.. dock bara en halv timma sen drog vi till strandpromenaden i mörkret och satt och prata i timmar.. ! mysigt.. !

idag tänkte jag att ja skulle lägga upp bilder..de blir ett bild inlägg :)


None
första bilden på mig och annie <3 5 år sen.. bästaste vän!

None
HAHA ja e på älgjakt.. skit rädd.. de kanske man ser.. också för 5 år sen !



jag i svart hår.. och jessica för 3 år sen.. vilket tid.. den glömmer man inte ;)



vickan och jag i fjällen, också en period vi inte glömmer :D fy va skojj vi hade !


Jag och queenly i Norrland.. också en tid man inte glömmer !



Har inga ord för dig mia :) e glad att du studsa in i mitt liv <3


världens grymmaste hockey tjej som tog laget me storm och blev lagkapten BELLA du o ja russin!



tiden som va oförglömlig.. vickan, jess, jag, ida<3, julietta<3 o madde..!


Ida och Jag systrarna.. som alla trodde.. alla tog fel.. haha fy va ja såg ut.. hemskt men de e förbi..


Poe, du e nog en av dom tjejerna ja skrattat till ja nästan dött me och de har nästan varit hela tiden! 

 
Detta går inte att beskriva me ord.. vår klass.. kommer sakna de obeskrivligt!


Julie,, glömmer aldrig dig (L) syrran.. .vilka tider.. !




denna bilden får avsluta för denna gången.. när ja sitter och kolalr på mina 3000 bilder så förstår man att man skapat så många minnen, och man kommer alltid ha dom där.. de e så roligt ja ser bara allt de roliga ja har gjort me mina vänner och de e så kuul att ha alla bilder och minnen.. de e så sjukt hur alla utvecklats också..på olika håll, men i hjärtat finns de kvar alltid.. !

ha en bra dag alla underbaringar !

grattis

GRATTIS syrran.. Idag är nämligen dagen då min sötsak till syrra fyller 53 år.. grattis :)

ne skojja... hon fyller 24 och är en riktig fräääsching ;P grattis lina hansson också på 18 års dagen tänk att vi båda är myndiga nu ;) haha :P

ska på kalas snart.. sen ska ja ut me mia :) gissa vart.. kullgrens.. oh.. förvånade ?

Kram på er :)




FRÄÄÄSCHING till syrra... grattis :) de börjar närma sig 30 nu :O



själv närmar man 20 ;)

tårar

japp idag är de sista dagen på jobbet.. de känns jobbigt öven om de e skönt så kommer ja sakna, tommy ticket och jonny bravo.. madde har ja ju som en svans i vilket fall som helst haha ! gillar den tjejen!  men ja kommer sakna lilla resebutiken :'(, ska jobba den 20,21,22 iofs men de e långt kvar och bara 3 dagar, yeye.. va ska ja säga.. ska väl ta mitt arsle till göteborg också.. ! mer säger ja inte hemligt :D !

idag har ja beslutat för att va extra trevlig mot kunderna :D ska försöka mitt bästa kan bli svårt iom att vi har förseningen som vanligt till sthlm.. men men.. vi får se.. ska verkligen försöka! om cirkus 35 min kommer jonny och de e mkt lättare när han e här också ! men ja har kommit fram till att detta jobbet har lärt mig mycket och ska ja bli tågvärd så e de vädligt mkt och stå i! jag önskar verkligen att ja får jobbet heelt perfekt! sen finns det mycket mer saker man önskar !

Ne nu ska ja sluta skriva för tillfället men kommer säkert skriva mer..!

tårar för SJ rullar, nu ska ja bjuda personalen på bullar !

mmm va poetisk ja e ;)

RSS 2.0