gräva sin egna grav..

japp idag är dagen då jag kommer få gräva min egna grav.. ja har förseningar mellan strömstad-gbg sen har ja förseningar och ban fel vara-grästorp.. KUL .. igår va de kaos både ja och jonny fick ta så mkt stryk att vi svettades.. Mitt i allt trubbel kommer vårat lass me 4000 reseplus kataloger..dåligt packade va dom.. och när vi skulle ta in alla.. så poff låg de 4000 kataloger utanför centralen.. och i och med att jonny inte kan hjälpa till fick ja glatt stå där och smila och bara görat.. de va nog värre än i förrgår igår.. altlså.. och idag vill jag faktiskt inte veta vad som ska hända.  men ja ska förbereda mig.. !

för övrigt fyller min syrra år i helgen och hon kanske får en apelsin eller en gardinstång om hon e snäll.. !

TACK MARKUS för att du sa grattis till mig på min namnsdag som är idag.. de behövde jag :)

ja blir upprörd

jag vet inte ja har en känsla i magen som e såå gooo.. som att ja vore kär... sen ahr ja en känsla som kan döda.. läste på aftonbladet nyss om SJ .. shit, snacka om att vi får kritik.. men vet ni GÅ UPP TILL PAJALA DÅ gör det! konstigt att vi e otrevliga och kanske lite nonchalanta de värsta är att dom flesta av oss är inte det bara ni som tolkar oss så men frågan är ju.. hur hade du gjort om du stog still med ett tåg nånstanns me flera hundra och inte kunde göra något? förmodligen försöka som vi.. sen finns en del resenärer och arbetare som är otrevliga det får stå för dom men man behöver itne dra alla över en kant.. höjden på stress var igår när ja själv jobbade över och de står 300 pers utanför och bara glor och springer runt och stressar skriker frågar.. ja va beredd att ta och stänga och bara gå .. sträckan x2000 mellan ua-skövde kan inte åka för att de e spårfel mellan vara o grästorp.. de e ju faktiskt mitt fel... ja va där uppe och pilla lite ..! så kommer 5 ersättningsbussar.. höjden på allt.. busschauffören kjommer in och frågar MIG som e vikarie som resebutiksförsäljare vart han ska åka någonstanns.. ja sa åt han att han skulle skicka alla till pajala.. ja orkar inte.. sen ringde ja riksledningen och ja.. dom hade svar på allt? NEJ .. så där stog jag.. ja skickade alla till skövde den vägen så folket kunde ta x2 om dom skulle vidare nånstanns.. kan lova att de va några i luren som fick en fet utskällning utan dess like ! och där stog jag och försökte va trevlig.. så de e inte lätt och de hade de inte varit för någon.. vem som helst som jobbar på SJ möter problem men de gör du i alla jobb bara de att folk e inte intresserad av om sopgubbarna verkligen värnar om miljön och gör rätt me alla sopor.. utan de handlar bara om SJ .. man kanske borde göra en för undersökning på alla jobb i sverige.. och se vilka som faktiskt sköter sig? kan slå vad om att hälften av alla resenärer på SJ felar varje dag på jobbet ! men de e klart skyll på oss de e alltid lättast och va otrevlig opch skylla ifrån sig !

föreberedelser..

Idag är jag förberedd på de värsta.. ja kommer förmodligen fååå masssa skit pga tåg förseningar som jag inte kunnat stoppa .. de e ju faktiskt så att de e mitt fel alltihop.. glöm inte det ! shit ja känner på mig att de kommer komma ett stort fett åskmoln som kommer pissa på mig..  men ja måste ju påpeka att ja älskar sånhär.. vi på SJ brukar faktiskt anlägga bränder och bryta strömmen och anlita människor som lägger sig på spåret.. för vi tycker att de e såå roligt.. eller inte! puckon.. alla borde testa 1 dag på SJ som tågvärd och kanske inse att de e inte så lätt ! och resenärerna gör de inte lättare.. ! om dom nu dissat sin kawasaki o jaguar för att va miljövänlig och åka tåg får man faktiskt se vad konsekvenserna kan vara..allt e inte lätt här i livet.. ne usch fy blä.. ja sätter upp karate kid armen i skyn !  fattr inte att allla ska klaga.. de e faktiskt inte lätt för oss.. de e ju inte så att vi skrattar ..och ba YES en tågförsening som innebär otrevliga och gapiga kunder det har vi längtat efter ! ne nu känns de bättre när ja fått skriva av mig.. e för övrigt väldigt trött.. sov lika bra som ugglan gör på natten.. ! dvs inget alls.. nu vill ja hem.. och de har gått en halv timma ,,

trött på kunder snart går jorden under..



None

jag i min kända larv dräckt ;P

Kallabalikus..

Japp jag har tagit ett steg närmre världen.. och sökt jobb i borås.. jag hoppas hoppas hoppas att ja får det.. och gissa de e som tågvärd haha de börjar bli komiskt.. men ja tror faktiskt jag hade gillat det! ett bra tidsfördriv till jag faktiskt vet vad jag vill utbilda mig till ! Gillar SJ och ja gillar grejjen.. sen har ja ju faktiskt 2 GRYMMA minst sagt systrar som jobbar som tågvärdar hallå kan man få bättre hjälp en av super karlssons"johansson" ne skulle inte tro det ! så nu får vi se.. man kan bara hoppas ! jag gillar borås.. dom har go thaimat om inte annat ! verkar helt okej och mysigt.. inte för stort inte för litet .. de passar mig och mitt nya liv att vara anonym ! så vi får se

för övrigt kommer ja sakna alla surkärringar här när veckan e slut.. alla människor som gör mig matt men framföärallt alla människor som glädjer ! de finns så mycket mer än surkärringar! de finns faktiskt trevliga människor helt underbara till och med.. och gör nu ett

hade bra i solen, jag dör av svett och ramlar av stolen !

elementen på..

ja sitter här upp hos mor och far och fryser.. de e så kallt.. ja fattar inte..  de e så jobbigt.. så vi har satt på elementen i och med att det fatkiskt är så kallt.. NE där drev jag..ser ni en stor pöl i stan.. typ bäveån så kan ja medela att de e mitt svett .. ! så mycket svettas jag just nu.. uddevalla ligger på topp som varmast i landet med 32 grader i skuggan.. JAG TROR JAG DÖÖR.. jag och mamma får ångest.. pappa och jag vill flytta till pajala.. detta e hemskt.. vi ligger i snitt med Aten. Det är varmare här än i mallorca,cypern och allt.. ja menar varför åka utomlands när du kan svettas här? ne.. fy.. detta e hesmkt.. men underbart ´ska egentligen inte klaga när värmen e här.. ! Måste städa mitt rum också... får se om ja kommer in det har blivit vatten skadat eller svettskadat.. ! ne.. nu får ja sluta..

..Bränd på kroppen,. annars e de toppen

Hej svejs..!

dagens fundering..

Japp jag har kommit fram till att de finns mycket störda människor.. Bla. jag själv fast ja e endå frisk.. Aftonbladet är en sådan sida du kan hitta massa störda nyheter på! hur mycket som är sant och hur mycket dom brett på vet jag inte men de e roligt! så idag står de jessica 16 år gifter sig med sin 50 årige religonslärare.. alltså frågan är? är de normalt ? jag tycker inte att det är normalt.. skillnaden är 34 år han skulle i princip kunna vara hennes morfar och de e ju hemskt.. och då undrar jag.. hur kan man tända på en 34 årig gubbe rent ut sagt när man är 16? jag undrar om detta är kärlek eller bara påhitt, klart man kan bli kär i sina lärare.. ja va kär i min.. mikaela wennstam.. religons lärare hon med.. de ligger nått i att vara religonslärare.. ne men allvarligt.. som liten kan man bli småkär men hur ska de funka i längden? typ hej nu e jag 30.. då e han 64, när hon e 50 då e han 84 och går då antagligen snart upp till himlen( fast de e frågan om). ska hon då komma på att hon kastat bort sitt liv på en gubbe? jag tror de finns en kille i jämnålder för alla tjejer nån som man faktiskt är menad för att leva med inte gubbe o barn.. de e lite pedofil varning.. ne usch.. hopp då va ja nog klar me min fundering ! tack och hej,. pridefestivalen i helgen om du e gay?


None

sjuk..

mm så nu va man här igen på jobbet.. och sjuk e man också.. har feber och e jätte trött fick bara sovit 2-3 timmar inatt .. va ute lite på fjorden igår men kom hem tidigt.. skulle ju upp och jobba.. ja tror faktiskt inte att de kan bli värre.. med hur jag mår än idag! hitills har de varit lungt och de e skönt... kan bara sitta och slappna av.. !

i helgen blir de fjorden om ja inte har ramlat ner i en grav och typ dött.. vi får väl se hur bra detta går.. ska bara hem idag iallfall och sova och bara vila ut kroppen så jag orkar ta en dag själv imorgon.. e super viktigt attt jag gör det!

dagens fundering eller citat har jag kommit fram till att ha med på min blogg och idag blir de ett citat !

" det som inte dödar det härdar.."

ja litar på de så får vi se hur de går!

dagens fundering


jag har funderat lite, läste en killes blogg om killarnas övertag på krogen. Hans teori är att killarna har övertag och bryr sig inte om tjejerna utan att de finns ragg och de finns ragg, ragg på krogen = ha sex.. och de kanske ja kan hålla med om.. men sen när de kommer till de att killarna har övertag så skulle jag vilja säga att de faktiskt är tvärtom i många lägen.. Vad vet egentligen killar om hur tjejer egentligen känner? vad vi pratar om ? hur vi ser på saken? det roliga är att dom vet faktiskt inte hur en tjej lägger sina kort..! alla killar tror att dom e överlägsna och de e dom inte de kan lika gärna vara tjejen i grund och botten som drar över killen men de vet inte killen utan han e bara nöjd om han kan säga att han drog över en tjej och dissa, men vad var hennes plan från början? snacka om att dra alla över en gräns.. de jag vet är att alla människor blir trasiga innuti av att hålla på så, att leva ett liv bestående på one night stands och de trasar inte bara sönder tjejer utan killar.. ! och hur roligt är det egentligen ?

vad tjänar man på av att hålla på så? och hur bra kvalite snackar vi ? ja e inte ute efter ngåot förutom att hitta en man, som bara är av högsta kvalite och dom finns nog inte på krogen..


3dje gången :P


haha nu e de 3:dje gången jag skriver idag, fantastiskt vet bara inte vad jag ska skriva.. Kanske om mina kända kunder, fick en utskällning alldeles nyss för att ja inte kunde svara på pris på några biljetter som inte släppts .. TA DIG I RAVA.. oj då.. dom bara flög ur.. men de e ju normalt du kan ju boka biljetter på en bio eller teater och betala och få pris när biljetterna inte släpptsNEJ just de.. apa också.. för övrigt är e så lungt.. så ja fundera på att sätta upp skylten kommer strax och sova en stund haha de hade varit såå roligt.. idag blir det gymmet för fulla muggar så får vi se e inte så sugen nu men antar att det kommer :) jag saknar mina systrar.. ska nog ringa hannah nu och emelie någon kanske jobbar
spännande kanske får se en människa.. undra om det är för att ja luktar svett som dom inte kommer in kunderna alltså?

de återstår att se .. ska lyfta på armen lite diskret och se fall dom lämnar.. nu kommer min första fösökskanin :P

de va de sötaste, de kommer in 2 svensk amerikaner som fråga om vart man kunde ställa bagaget och iom att boxarna e cp där ute erbjöd jag dom att ställla in hos mig :) så fråga dom om ja ville ha glass för besväret och ja försöker undvika så ja tacka nej, så sa dom att dom skulle köpa en veckotidning som ja kunde läsa.. sååå söööta ibland blir man för glad.. små söta människor :)

själsfrände..


None


"Själsfrände . Ett litet ord, men ett stort koncept. En tro på någon, någonstans har en nyckel till ditt hjärta, och ditt drömhus. Man behöver bara hitta dom. Så var finns den personen? Och om man älskar någon och det inte funka, betyder de då att den personen inte var din själsfrände? Var det bara en av finalisterna i  frågesproten "Lyckliga i alla sina dagar"  ? När man rör sig från åldersgrupp till åldersgrupp och de tävlande blir allt färre blir då chansen att hitta sin själsfrände allt mindre? Själsfrände: Verklighet eller tortyrredskap?"


måste bara ha med den texten i min blogg.. gillar den !

Jobbet

japp idag är jag själv på jobbet de ska bli riktigt roligt och se hur detta går
tror jag kommer fixa det som förra gången, beror väl på.
Denna veckan jobbar jag heela veckan 9-halv 5 fy och blä är redan trött
men jag får tänka på körkort och pengar ;)
Jag gillar och berätta om mina kunder många fascinerar mig,
när jag öppnar nio och står vid kassan 10 i tror folk att dom får komma in och göra vad dom vill
jag e lika tråkig som vanligt och står och ignorerar, jag öppnar 9 och så är det.
Men idag var det ett undantag en söt liten gubbe som behövde all hjälp i världen
och glad blev han för att jag öppna med andra ord jag kan va snäll.
Sen har jag fått besök av den kända zigenarkvinnan här och de e lika jobbigt
varje gång, hon ska ha allt gratis och man bokar biljetter så har hon inte pengar
ursäkta? ska ja betala de då kanske? ne skulle inte tro detta.. ne fy ibland vet man
inte vad man ska göra.. skulle vilja ha en vakt som står brevid mig alla dagar
som tur är har vi skyddsglas :) . sen har vi dom kunderna som gärna kommer och klagar
för att det har glömt jackor/skor allt möjligt på tåget och inte får tag på hittegods
e de mitt fel ? hade man tänkt lite extra och kollat lite så bör man inte glömma något lätt hänt
men man kan ju inte skylla på SJ för det ? ne usch jag har fått nog..
men endå älskar jag mitt jobb för de finns dom människor som tycker att vi e bäst i världen
och tack för det.. för sanningen är ju faktiskt den att vi e bäst i världen !






min get kompis ragnar så söt e han !

nytt igen

ny design igen.. och jag gillar det jag tror att jag behöver lite förnyelse i livet ..
jag e absolut fast och de känns hemskt jag vill härifrån om det så skall vara till långed...
och varför valde jag långed av alla ställen? jo för att där bor käraste mormor o morfar!
nu har jag funderart och jag fortsätter fundera, vad vill jag göra med mitt liv?
19 år gammal just tagit studenten i all yra och singel!
egentligen har jag nog alla förutsättningar i världen för att göra precis vad jag vill.
och jag har tänkt på om jag ska fortsätta med något inom media,
tror endå att det intresserar mig. jag är ganska babblig och ljud va endå något som skapade adrenaline.
Jag får väl se antar att jag har ett tag och bestämma mig, helst vill ja att de ska gå fort.


Ibland blir jag trött och inte lite trött.. på killar och på surkärringar, detta är ett faktum att
när man jobbar träffar man surkärringar och på krogen puckade killar.. jag e inte mans hatare
MEN snälla jag tycker de e pinsamt när någon kommer fram och bara slänger ur sig typ
" hej du vill inte följa med mig hem ikväll ? stumpan "
NEJ DET VILL JAG INTE .. och då frågar jag mig själv
vad ska ja göra för att undvika för detta är ett bestående problem! jag har klippt av mitt hår
börjat sminka mig mindre och bär heltäckande kläder... men endå funkar de inte.. snälla
kan inte bara folket inse att man e ointresserad..
sen de där me folk som skriver på nattstad/Efterfesten
man kan ju undra vilken planet killarna e födda på.. inte e det då jorden..
sen har jag kommit fram till att det rätta är inte att ragga på krogen, kommer nog inte
hitta min man där endå.. och hur i allsindar ska ja hitta honom ? kollega.. tommy? ne
skulle inte tro detta... ja blir så trött på allting.. så frågan är..
steg ut i världen ny stad och nya vänner
det kanske vore något ? jag gillar endå utmaningar.. :)




reklam för patetiska efterfesten.. samt va e inte jag om ja inte får va osminkad och ha mjukis.. inget de e underbart att komma hem och bara få slänga på sig det :)

RSS 2.0