stunderna



när ljuset runt omkring försvinner, löver faller och natten blir svartare än någonsin.. när själen brister och livet på nått sätt rinner ur dig.... när de känns som att andetagen blir svagare och mörkret närmar sig.. så vet jag och många andra att vi har dig ! Du finns där ! och lyser är nog inte ens förnamnet!


stunderna med er är så värdefulla för mig,.. innan ni gick in i mitt vardagsrum idag va jag nere,. jag hade precis fått reda på nått som ja ville tro inte kändes jobbigt,.. men för att var ärlig.. så var de piss jobbigt.. men så kommer ni.... och verkligen färgsätter min närvaro... cellgruppen ! ni är så bra..och som mickan utbrast idag högt .. JAG ÄLSKAR ER .. det gör jag.. och som alla vet.. så älskar gunn er också! och som ni säkert mer vet sitter ja här me tårar i ögonen av lycka för allt..! ni är så fruktansvärt värdefulla och tisdagarna är toppen :) tack för att ja får va me !

på nått sätt.. känner jag hopp.. jag känner att de finns nått där.. för mig med.. och ja känner att de e på G..

yes

jag gjorde det...JAG Elin Karlsson har tagit körkort ;)

nu e jag på jobbet .. och sover i princip.. ovanlgit va ? ja va as trevlig igår mot alla.. känner att de ändras idag..!

work,work

Japp jag känner verkligen hur stressad jag är.. de har varit väldigt mycket denna morgon.. hela 2 kunder på 1 och en halv timma... förstår ni ?

Idag ska vi träffas hos mattssons :) spännande att man snart kan säga de så ! s ska vi diskutera o mysa.. dock känner jag mig väldigt trött efter ha sovit 4 timmar 2 nätter i rad nu pga, nått som händer i veckan! men men.. inatt måste ja sova så ja kan jobba imorgon och hålla ögonen öppna för det här går minsann inte !

igår hade vi tjejkväll hemma, och ja plockade glatt fram min karaktär Gunn, som ja blivit bästa vän med! I löv u gunn<3
Och nu kanske ni tror att ja har blivit helt från vettet .. men sanningen är att ... de har ja allltid varit.. så om ni kom på de nu är ni inte lite efter!

Funderar om vad som händer om ja stoppar ner en kunds händer i pappersmalen, tror ni ja blir anklagad för mordförsök då?

Jag lever

Japp jag lever och de får vi ju tacka gud för ! har varit mycket intensivt med bröllop och jobb och rejäla förskylningar! men men huvudsaken är ju faktiskt att jag lever.. !
denna veckan kommer nog förmodligen bli minst lika intensiv, jobbar varenda dag.. mycket själv..! 3 dagar själv! det ska bli spännande :)

Sen är det även en annan stor grejj som kommer att hända, men vi får se ni kommer förmodligen få höra om det i bloggen om det går bra ;)

Annars är det lungt idag, ska ha tjejkväll ikväll med mamsen,hannah,emelie.. De ska bli gött kött roligt :)

kommer säkert uppdatera bloggen 100 grr i brist på annat!

Hade gay hej!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar jag längtar efter er min kära mor och far,.. JA VILL HEM.. detta är pissetråkigt
och rastlösare människa än mig får man leta efter...!  jag skulle i princip kunna häfta ihop munnen på massa människor idag me min elektroniska häftapparat, så tråkigt och så less är jag idag.. de e ju inte bra.. men men ett leende på läpparna och en falsk ton som seglar ur min mun gör endå kunderna nöjda!

Om inte annat kan jag roa mig med att göra min andra karaktär som jag har som kommer fram lite då och då.....för att få mig själv och skratta lite då och då.. hon heter gunn, om ni e ritkigt snälla kanske gunn visar sig någon gång..! annars kan ja ringa västtrafik och fråga lite roliga frågor som dom inte kan svara på.. som jag stolt kan.. och därmed visa mig mkt bättre.. sånt stärker alltid självförtroendet.....! annars kan ja ta och springa ett varv runt i vår väntsal och göra kycklingdansen.. de fördriver nog tiden.. en stund iallfall.. annars kan ja äta upp mina äckliga makaroner och mina äckliga korvar jag laga igår.. de finns ju en del och göra iofs.. så ah..

men ja srkvier sen när ja fördrivit tiden..!

Bultar

det gör ont.. och de bultar och de rinner och hjärnan känns fullständigt blockerad, ja e sjuk.. jag har förmodligen feber, jag gråter konstant och mitt huvud fungerar inte alls och här står jag och har kämpat i 10 min på jobbet och just nu känns de som att denna dagen kommer vara väääldigt lååång., så kommer de in folk och tittar på mig som ja vore en knark dealer och ja blir lite lättirreterad och fnyser lite och hostar lite så att dom ska fatta att detta bara är en av mina 10000 tals vanliga förskylningar.. ja suckar.. tycker synd om mig själv. MEN... . ... .. SOM TUR E .. har ja me teori skivan som ja fick av mikaela och erik eller fick låna, och den verkar super bra så nu gör ja proven om och om igen för imorgon.. ja imorgon.. ska ja testa min hjärnkapacitet och de vet ju alla att den inte funkar till 100.. så vi får se.. Ris eller Ros till vägverket de hänger på er ! första sidan i bohuslänningen eller ett avklarat teoriprov till Elin karlsson?


Jag e lite sådär fundersam också varför ska de va så dyrt me körkort, varför bara inte få de som i grekland i ett corneflakes paket? ne för då hade de förmodlingen varit katastrof i sverige.. ja e trött på att vänta ja vill ha de i handen IDAG ja har verkligen inget tålamod, ja vill ut köra själv! men jag antar.. den som väntar på nått gott hinner dö innan den får de!

Hur som helst, Igår va ja o mamma på torp och tröst köpte lite snuviga kläder, här nedanför är ett av plaggen,.,.,köpte även en mysig mössa.. På tors ska vi fira min syster Emelie.. hon fyller hela 3 år, tiden går fort..( Man skulle kunna tro att läget va så men okej hon fyller 22 sak samma) Nu ska ja snora ner min uniform och plugga lite till.!



goooodie byyyen!

back on track!

Tjenis penis

Nu sitter jag på jobbet, kom just på att när jag är på jobbet är jag som mest flytigast me bloggen! kanske beror på att ja känner mig ensam och har fruktansvärt tårkigt!

Idag ska vi partaja lite jag och annie, båda har jobbat skit mkt i veckan och sett fram emot fredan! Igår hade jag halkan och de var nog förmodligen de roligaste jag gjort någonsin! BIL NR 3 skrek hon hela tiden och de va givetvis jag och johanna haha ! gryyyymt ! vi skrek och skratta som 2 tokar och hade det väldigt skojjsigt !

Givetvis blev ja inte kuggad som den förare jag är haha ne då.. de blir mkt till o mdu ska bli det !

Nu ska ja nog sova en stund här på bänken tills intressant händer!

Kram!

RSS 2.0